Over Made By You Fotografie

 

Mijn naam is Marieke Horward. Fotografie is al jarenlang mijn grote passie en is van daaruit uitgegroeid tot mijn beroep. Het is begonnen met het fotograferen van trouwerijen binnen mijn vrienden en kennissen kring en het maken van portretten en omdat ik naar mijn gevoel de techniek kon verbeteren ben ik in 2013 een fotografie opleiding gaan volgen. Daar heb ik naast de techniek ook mijn eigen stijl kunnen ontwikkelen en ontdekte ik welke fotografierichting bij mij past. In april 2015 heb ik de opleiding afgerond met een examen en door het aanbod van officiële opdrachten ben ik in mei 2015 mijn eigen fotografiebedrijf in Breda gestart, Made By You fotografie. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik vanuit de persoonlijkheid van mensen werk; jouw persoonlijkheid maakt de foto.

Naast portretfotografie, bedrijfsfotografie en bruiloft fotografie verzorg ik nu ook uitvaartfotografie; dit betekent voor mij een hele mooie combinatie van mijn passie en dienstverlening; het maken van beelden ter herinnering die kracht en troost geven en kunnen helpen in het rouwverwerkingsproces.

Bij mij staan kwaliteit, betrokkenheid, creativiteit en service centraal. Bij zowel portretfotografie als bedrijfsfotografie en trouwreportages en uitvaartfotografie is een intakegesprek inbegrepen zodat de fotoreportage perfect aansluit bij uw persoonlijkheid en wensen. U ontvangt alle foto’s op een dvd zonder extra kosten voor nabestellingen. Ook kunt u zelf beslissen of u de foto’s wilt laten afdrukken, vergroten of op canvas of hout wilt laten afbeelden. Ook het laseren van foto’s op diverse materialen behoort tot de mogelijkheden.