Over Made By You Fotografie

Mijn naam is Marieke Horward. Fotografie is al jarenlang mijn grote passie en is van daaruit uitgegroeid tot mijn beroep. In mei 2015 ben ik mijn eigen fotografiebedrijf in Breda gestart, Made By You fotografie. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik vanuit de persoonlijkheid van mensen werk; jouw persoonlijkheid maakt de foto. Ik verzorg portretfotografie, bedrijfsfotografie, bruiloft fotografie en ook uitvaartfotografie. Uitvaartfotografie betekent voor mij een hele mooie combinatie van mijn passie en dienstverlening; het maken van beelden ter herinnering die kracht en troost geven en kunnen helpen in het rouwverwerkingsproces.

Bij mij staan kwaliteit, betrokkenheid, creativiteit en service centraal. Bij zowel portretfotografie als bij bedrijfsfotografie, trouwreportages en uitvaartfotografie is een intakegesprek inbegrepen zodat de fotoreportage perfect aansluit bij uw persoonlijkheid en wensen. U ontvangt alle foto’s op een dvd zonder extra kosten voor nabestellingen, vergrotingen of afdrukken op verschillende materialen.

Sinds twee jaar maak ik ook kunstfotografie. Mijn werk is te koop bij De Nieuwe Winkel in Breda en via deze website. Voor vragen over de diverse manieren van afdrukken (b.v. op canvas, hout, aluminium, plexiglas of als fine-art print), de verschillende afmetingen (van postkaart tot vergroting) en de daarbij horende tarieven, kunt u het contactformulier invullen. U ontvangt dan een op maat gemaakte offerte.